O NAMA

Typicaps d.o.o. je tvrtka koja se bavi uvozom i distribucijom vrhunske kave Meseta, prvoklasnog talijanskog brenda renomiranog proizvođača Coind Group Bologna since 1963. Proces proizvodnje prati niz stručnjaka i specijalista kako bi se osiguralo najbolje iskustvo izvanrednog talijanskog Espressa, prikladnog za svačiji ukus, bilo u poslovnom okruženju ili kod kuće. Meseta prati proizvodni proces od branja kave u zemljama podrijetla, stručnjaci pažljivo odabiru najbolja zelena zrna kave, nakon čega se šalje na prženje i pripremu prema tradicionalnim talijanskim receptima.

 

U Typicapsu vjerujemo da je kava iskustvo koje treba cijeniti, jer je kava ritual koji nas opušta, razbuđuje i povezuje s drugima. Nudimo veliki izbor kave u aluminijskim kapsulama koje znatno dulje zadržavaju aromu i intenzitet okusa u odnosu na kavu u plastičnim kapsulama. Izaberite Restreto, Armonico ili Brasile kao i kapsule s okusom Vanilije ili Lješnjak-Čokolada.

 

Uz Vaše mjesečne narudžbe osigurat ćemo Vam vrhunske aparate za jednostavnu i brzu pripremu. Kava u zrnu je pomno odabrana od najboljih vrsta Arabice i Robuste kako bi dale savršenu aromu i okus istinskim ljubiteljima espressa, a priprema u vrhunskim aparatima učinit će Vas ured idealnim mjestom za nove inspiracije. Bilo da tražite Espresso, Cappuccino ili neki drugi napitak od kave, u Typicapsu ćete pronaći savršenu kavu za Vas.