kava u aluminijskim kapsulama

Kava u aluminijskim kapsulama je savršen izbor za ljubitelje kave koji žele uživati u vrhunskoj kvaliteti bez muke.

RISTRETTO

MESETA
U Meseta “Ristretto” aluminijskim kapsulama kompatibilnim s Nespresso aparatima, odabir od 80% Robusta zrna pronalazi savršenu harmoniju s 20% kvalitete Arabica zrna. Ova posebna mješavina svaki odmor uz kavu čini posebnim trenutkom za potpuno uživanje. Kapsula u pakiranju: 10

ARMONICO

MESETA
Pažljiv odabir 55% Robusta zrna susreće odabrani postotak od 45% Arabica zrna: rezultat je Meseta “Armonico”, savršena mješavina aroma, idealna za svako doba dana. Kapsula po pakiranju: 10

BRASILE

MESETA
Meseta “Brasil” je mješavina pažljivo odabranih brazilske Arabica kave i ima karakterističnu kombinaciju nježnih okusa koji miluju nepce: čokolada, lješnjaci i vanilija. Espresso s izraženim karakterom i slatkim okusom, blagom kiselošću, snažnim aromama i neodoljivim, harmoničnim tijelom: idealan pratitelj za svaku pauzu uz kavu. Kapsula po pakiranju: 10

OKUSI

MESETA
Kremasta aroma čokolade i lješnjaka ili svilenkasta nota burbon vanilije sjajno će se sljubiti s Vašim nepcima u slatkoj pauzi koju nestrpljivo iščekujete.

GRAN DECA

MESETA
Meseta Gran Deca, zahvaljujući pažljivom odabiru sorti Arabice i Robuste, čuva netaknutu svu aromu i okus klasične espresso kave, dok postotak kofeina ne prelazi 0,1%. Kapsula po pakiranju: 10

kava u zrnu

Naša zrna pomno su odabrana od najboljih vrsta Arabica i Robusta kave tako da daju savršene arome i okuse istinskim ljubiteljima espressa.

BENEFICIO

Izvanredno uravnotežena mješavina kava u kojoj brazilska Arabica pruža intezivan i sladak okus, dok one iz srednje Amerike i Etiopije obogaćuju njezine aromatične note, a diskretne količine kvalitetne Robuste daju joj punoću i bogato tijelo.

SUPER ORO

70% ARABICA 30% ROBUSTA
Izvanredno uravnotežena mješavina kava u kojoj brazilska Arabica pruža intezivan i sladak okus, dok one iz srednje Amerike i Etiopije obogaćuju njezine aromatične note, a diskretne količine kvalitetne Robuste daju joj punoću i bogato tijelo.

SUPREMO

Mješavina kava dobivenih isključivo od Arabica kave. Odabrane s najboljih plantaža u Srednjoj Americi, ove kvalitetne kave prolaze kroz neobično prženje koje rezultira šalicom kave izrazito bogatom aromom, s tipično voćnim i cvjetnim mirisom.

ORO BAR

50% ARABICA 50% ROBUSTA

Mješavina koja kombinira Arabica zrna kave s brazilske visoravni i Robusta iz Indije, Afrike i Dalekog Istoka, stvarajući kavu koja savršeno kombinira aromu i punoću kako bi u potpunosti zadovoljila tipičan talijanski okus za espresso.

aparati za kavu u kapsulama

Jednostavna i brza priprema vrhunske kave.

CINO MAIA

Moderan uređaj visoke kvalitete, napredne tehnologije, jednostavan za korištenje. Kučište od 304 nehrđajućeg čelika, color LED zaslonom, i dvostrukim sustavom za pripremu kave, cappuccina i čaja.

SGL SMARTY

Smarty je novi aparat za kavu na kapsule tvrtke SGL. Kompaktan, svestran i jednostavan za korištenje, modernog I privlačnog izgleda. Kompatibilan sa većinom kapsula za kavu koje su dostupne na tržištu. Pogodan za svaki ured ili dom.

caffitaly milk frother

Omogućava vam jednostavnu pripremu napitaka na bazi mlijeka zahvaljujući svojim tri različite funkcije: Mlijeko sa pjenom zagrijano na idealnih 60° Vruće mlijeko bez pjene Hladno pjenasto mlijeko Maksimalni kapacitet: 400 ml Mikser: magnetski i odvojiv

aparati za kavu u zrnu

Vrhunski espresso aparati učinit će Vas ured ili dom idealnim mjestom za nove inspiracije.

SEGO 12L

Sego 12L je potpuno automatski aparat za espresso. Možete uživati ​​u praktičnim prednostima potpuno automatskog aparata, kao što su: jasno upravljanje zaslonom osjetljivim na dodir, brza usluga i dosljedno visoka kvaliteta kave. Profesionalne komponente koje proizvodi Bravilor Bonamat osiguravaju optimalnu pripremu vašeg espressa. Svi specijaliteti od kave pripremaju se od svježe mljevenih zrna kave.

SEGO L MILK FRIDGE

Ovaj profesionalni hladnjak za mlijeko odabran je od strane tvrtke Bravilor Bonamat za model Sego L. Hladnjak pruža dovoljno prostora za standardne litre dugotrajnog mlijeka. Hladnjak hladi pakiranja mlijeka i održava mlijeko na konstantnoj temperaturi, na primjer, 4°C. Temperatura se može podešavati u rasponu od 0°C do 4°C.

SPRSO

Ako tražite jednostavnost kućnog aparata i performanse profesionalnog aparata za kavu, Sprso je ono što vam treba. Ovaj privlačan aparat za pripremu kave od zrna nudi savršene pojedinačne šalice ristretta, espressa, kave s kremom i americana. Sprso je savršeno prilagođen za upotrebu u uredima, čekaonicama, a čak će se dobro uklopiti i na kuhinjskom pultu zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu.

SPRSO MILK COOLER

Da biste uživali u raznim specijalnim kavama pripremljenim s svježim mlijekom, potreban vam je hladnjak za mlijeko. Sprso hladnjak za mlijeko koji je odabran zadovoljava visoke standarde tvrtke Bravilor Bonamat i temeljito je testiran. Aparat je kompaktan uređaj za stol. Drži mlijeko hladnim na temperaturi od +1 °C do +7 °C (ovisno o okolnoj temperaturi). Automatsko ispiranje osigurava da kvaliteta kave u šalici ostane visoka iznova i iznova.